• Bejelentkezés
 • Szócikk
 • Vitalap
 • Lapforrás
 • Laptörténet
 • A Fogalomtár wikiből

  „Pontrendszer” változatai közötti eltérés

  (Új oldal, tartalma: „A járóbeteg ellátásban használatos finanszírozási technika, amelyben az egyes tevékenységek, beavatkozások listába rendezettek, mindegyikhez pontszám tartozik....”)
   
  a
  1. sor: 1. sor:
  A járóbeteg ellátásban használatos finanszírozási technika, amelyben az egyes tevékenységek, beavatkozások listába rendezettek, mindegyikhez pontszám tartozik. A pontszámok a tevékenységek finanszírozásban elismerhető kölönbségeit tükrözik. A finanszírozási összegek a pontszámok és a pontérték alapján határozhatók meg. Lásd még: [[német pontrendszer]].
  +
  A járóbeteg ellátásban használatos finanszírozási technika, amelyben az egyes tevékenységek, beavatkozások listába rendezettek, mindegyikhez pontszám tartozik. A pontszámok a tevékenységek finanszírozásban elismerhető különbségeit tükrözik. A finanszírozási összegek a pontszámok és a pontérték alapján határozhatók meg. Lásd még: [[német pontrendszer]].
   +
   
   +
  [[Category:Általános_fogalom]]

  A lap 2009. január 19., 11:08-kori változata

  A járóbeteg ellátásban használatos finanszírozási technika, amelyben az egyes tevékenységek, beavatkozások listába rendezettek, mindegyikhez pontszám tartozik. A pontszámok a tevékenységek finanszírozásban elismerhető különbségeit tükrözik. A finanszírozási összegek a pontszámok és a pontérték alapján határozhatók meg. Lásd még: német pontrendszer.